Historie og kloster

En væsentlig forudsætning for at få synliggjort byens historier og fortællinger er, at få nogle flere guider i byen, og derved bl.a. få udviklet flere tilbud til ture, rundture og fortællinger om byen.

Cittaslow og Visit Mariagerfjord har i samarbejde etableret og organiseret flere guidede ture i byen. Projektet kører nu selvstændigt derudaf ;) . Se linket herunder:

http://www.visitmariagerfjord.dk/nordjylland/arkitektur/guidede-ture-i-mariager

Guidede ture i Mariager

Rosernes By, Mariager har - udover den idylliske bymidte med bindingsværksbygninger, de brostensbelagte gader og et væld af roser - også en lang og interessant historie som Danmarks mindste købstad.

Turene udbydes af ti af Mariagers foreninger og privatpersoner i fællesskab, og en guidet tur af ca. 1 times varighed koster ca. 500 kr.  for op til ca. 30 personer. Flere af turene tilbydes som det ses af mere end én forening, og flere tilbydes også på tysk eller engelsk. Kontakt gerne selv den enkelte forening for aftale om tid og mødested, - kontaktoplysninger fremkommer ved at klikke på foreningens navn. Turistbureauet i Mariager kan også hjælpe med dette tlf. 70271377. 

Kontaktpersoner: