2016

2015

2014

CittaSlow certificeringer

Se de certificerede på kort

Certificerede pertnerskaber indgåes med producenter, institutioner,foreninger, attraktioner, butikker,virksomheder m.v. i hele Mariagerfjord Kommune.

  • Er du interesseret i at vide mere om certificering og måske selv blive certificeret så tag enedlig kontakt.
  • Du finder kontaktoplysningerne her på siden. 

Kort

RYTMUS - Mariagers musikforening.

RYTMUS er med sine mange års fundament i Mariager som koncertarrangør, et stort aktiv for det kulturelle liv i byen. Foreningen har skabt unikke små og større koncertoplevelser, der er udover det forventelige, for en by af Mariagers størrelse. Dermed er RYTMUS med til at styrke Mariager identitet som en by med et bredt og varieret udbud af kulturelle tilbud.

Hejmmeside

DIVA

Mariagers gamle Fruensgård-tøjbutik med tøj til kvinder i alle aldre. Vi afholder pigeaftner og andre sjove tiltag.

Hejmmeside

Kloster kælderen antik og porcelæn

Klosterkælderen rummer en utrolig historie om dengang Mariager var en vigtig handelsby og kældrene i Fuglsangsgade skulle beskytte købmændenes lagre mod de brande, der i 1500 tallet plagede byen.  Denne og mange andre historier er stedets ejere gode til at formidle og dækker velvilligt op i kælderen, når besøgende kommer forbi.

Hjemmeside

Børnehaverne i Mariager

Institutionernes ledelse, bestyrelse og medarbejdere har gennem et længere forløb inddraget CittaSlowfilosofien i børnenes hverdag, så den indgår i læreplaner og mål for institutionerne.

B & B Jomfrubakken

Jomfrubakken er et sted gæsterne vender tilbage til og det ikke kun på grund af den smukke beliggenhed med udsigt ud over fjorden, men også fordi der er hjerterum.

Hjemmeside

Det skønne hjørne

Kosmetolog Gitte Jensen, har altid tid til en snak og gode råd til hvordan du bliver en skønnere udgave af dig selv. Hun er med til at minde os om at slappe af og lade os blive forkælet.

Hjemmeside

B & B Den gamle smedje

Den Gamle Smedje er fyldt med varme og glød – helt som i den rigtige smedjes tid. Med afsæt i de fysiske rammer og stedets historie, har ejerne løftet ejendommen, dens sjæl og dens historie ind i det 2100 århundrede.

Hjemmeside

Aage Vestergaard Larsen Aps

Genbrugsplast firmaet i Mariager indsamler plastaffald og omdanner det til nyt brugbart granulat. Derved sparer de miljøet for meget CO2 . 

Hjemmeside

Birgittaforeningen

Foreningen udbreder på bemærkelsværdig vis fortællingen om Den hellige Birgitta og hendes kloster og kirke i Mariager.

Hjemmeside

De certificerede i 2014

Biavler Per Edgar

Honning kan købes hos bl.a. Super Brugsen i Mariager og Mariager Turistbureau

Mariager Saltcenter

Ny Havnevej 6 
9550 Mariager

Tlf. 98 54 18 16

Hjemmeside

Super Brugsen Mariager

Fruensgaard Plads 1 
9550 Mariager

Hjemmeside